Volvo FH16 – 750

Volvo FH16-750 - schaal model & radiografisch vrachtwagen in 1:14 door Verkerk ModelbouwLees meer
€ 799,00
Op voorraad

Meer Views

Verkerk Modelbouw presenteert met trots de Volvo FH16 750. Onze eerste zelf ontwikkelde en geproduceerde vrachtwagen bouwdoos in de schaal 1:14. Kwaliteit, pasvorm en precisie zoals u van Verkerk onderdelen gewend bent uitgevoerd in een vrachtwagen model.

Vanaf nu te bestellen en direct compleet leverbaar op deze pagina!

De Volvo FH16-750 bouwdoos bestaat uit:

1. Een Volvo FH16-750 bouwpakket bestaande uit meer dan 1100 onderdelen.
2. Overzichtelijke handleiding met gedetailleerde bouwomschrijvingen in 3 talen
(NL, EN, DU).
3. Servonaut 7.2V aandrijfmotor met zeer krachtige en realistische overbrenging.
4. Stickervellen met alle verschillende FH type aanduidingen.

Wat maakt onze Volvo FH16-750 bouwdoos uniek?

Een nieuw ontwikkelt chassis, realistisch conform vrachtwagens uit deze tijd.
Vooras gemonteerd met (visuele) luchtvering en een speling vrije spoorstang van Aluminium.
Achteras met differentieel, (visuele) luchtvering, aangedreven door een Servonaut truckmotor en een realistische cardanas met kniekoppelingen uit metalen. De hele aandrijflijn is kogel gelagerd en nagenoeg speling vrij.
Velgen van aluminium en hoog verchroomd kunststof, gemonteerd met 1.6mm bouten en moertjes.
Nieuw ontwikkelt onder de licentie van Michelin: Rubberen banden. 2 Hoog gedetailleerde brede supersingles voor. 4 dubbellucht trek as banden met modder en sneeuw profiel achter.
Volledige cabine carrosserie (wit ABS-kunststof) met alle echt verchroomde onderdelen, spiegel set, zonneklep en spoilers, deurgrepen en kenmerkende Volvo grill.
Volledig en realistisch cabine interieur.
Standaard geleverd met hoog dak uitvoering, zij panelen/fenders, dak- en zijspoilers, lucht inname met rubber harmonica voet en dak antennes.
Koplampen, dak verlichting, achterlicht behuizing en dashboard zijn voorbereid voor functionele afbouw met onze digitale Micro SMD licht set.
Europese of UK-bestuurder? Beide dashboards zijn inbegrepen in de bouwdoos voor zowel rechts als linkshandige stuur posities. Met o.a. ruitenwissers en dodehoekspiegels voor zowel links als rechts alsmede de bestuurdersstoel.
Tevens biedt het model standaard ruimte voor 2 accu’s, een stuur servo, 2 speakers en een elektro montage plaat waar u diverse elektronica op kunt bevestigen.

Afmetingen van het voltooide model: 460 x 190 x 300 mm (Lengte, breedte, hoogte).

Niet inbegrepen bij de bouwdoos: Lijm, gereedschappen en verf.

Voor meer gedetailleerde informatie over de ontwikkeling en het product kunt u terecht op onze Volvo pagina.

Heeft u vragen over onze Volvo truck? Bekijk onze veel gestelde vragen.

Klantenbeoordelingen

was het wachten waard Review door Marcel
Waarde
Tot nu toe ziet het er heel goed uit maar kan even niet doorgaan omdat er nog onderdelen missen maar die komen eraan maar ik ben heel benieuwd naar het gehele plaatje maar daar maak ik mij geen zorgen over heb er geen spijt van dat ik hem gekocht heeft ben er blij mee. (Geplaatst op 14-12-2018)
Volvo FH16 Review door Carlos Cuadrado
Waarde
Pienso que aunque la espera es larga, el resultado va a ser satisfactorio (no existe un camión RC que pueda tener el detalle tan realista) yo poseo ya un camión de otra marca "premium" y la calidad es buena... pero le faltan muchos detalles "suspensión de ballesta" eso no se ve en el camión original.. etc. Yo también me desespero de esperar pero estoy seguro que va a merecer la pena.. Mucho animo equipo Verkerk. Ojala pronto podamos hacer una valoración ya con el camión en nuestras manos (Geplaatst op 28-03-2018)
Come on! Review door Tommy
Waarde
Too expensive and why we need so long wait for?!
Come on - just do it! Make the cabin, give the price 400-500 euro and just sell without so long planning and telling too much crap please! (Geplaatst op 19-03-2018)
yes Review door sey
Waarde
the best (Geplaatst op 02-02-2018)

Schrijf uw eigen beoordeling

U plaatst een beoordeling over: Volvo FH16 – 750

Hoe waardeert u dit artikel? *

1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Waarde
Al onze producten worden snel en veilig bezorgd.

Producten retourneren kan kosteloos binnen 14 dagen