Volvo FH16 – 750

Volvo FH16-750 - schaal model & radiografisch vrachtwagen in 1:14 door Verkerk ModelbouwLees meer
€ 799,00
Niet op voorraad

Momenteel in ontwikkeling door Verkerk Modelbouw: De Volvo FH16-750. Wilt u de garantie om de eerste productie serie niet te missen? besteld u hem dan op deze pagina vooruit. U krijgt de bouwdoos dan thuisgestuurd zodra wij de eerste productie serie opleveren.

Voor het ontstaan, de presentatie datum, veelgestelde vragen en uitgebreidde informatie over dit product kunt u terecht op onze webpagina speciaal voor de Volvo FH16-750 truck.

Een overzicht van de ontwikkelingen en specificaties:

Hoog gedetailleerd chassis van glasvezel versterkt policarbonaat.

Vooras gemonteerd met luchtvering en een speling vrije spoorstang van Aluminium.

Achteras met differentieel, (visuele) luchtvering, aangedreven door een Servonaut truckmotor en een realistische cardanas met kniekoppelingen uit metalen. De hele aandrijflijn is kogel gelagerd en nagenoeg speling vrij.

Velgen van aluminium/kunststof, gemonteerd met 1.6mm bouten en moertjes.

Nieuw ontwikkelt onder de licentie van Michelin: Rubberen banden. Hoog gedetailleerd, brede supersingles voor, en dubbellucht trek as banden met modder en sneeuw profiel achter.

Volledige cabine carrosserie (wit ABS kunststof) met alle echt verchroomde onderdelen, spiegelset, zonneklep en spoilers, deurgrepen etc. tevens volledig interieur.

Europese of UK bestuurder? Beide dashboards zijn inbegrepen in de bouwdoos voor zowel rechts als linkshandige stuur positie. Met o.a. ruitenwissers en ruitenwisser-dekplaat voor zowel links als rechts alsmede de bestuurderds stoel.

Standaard geleverd met hoogdak uitvoering, zij panelen/fenders, dak- en zijspoilers, lucht inname met rubber harmonika voet, dak antennes en Volvo FH16 750 stickerset met alle gangbare typen.

Koplampen, achterlicht behuizing en dashboard zijn voorbereid voor functionele afbouw met electronica.

Alle benodigde montagematerialen en kogellagers zijn inbegrepen.

Een uitgebreide montage handleiding in diverse talen ondersteund.

Brandstof tank kan ook als accu houder functioneren.

Uitgebreidde technische specificaties volgen in het voorjaar van 2018.

Klantenbeoordelingen

Volvo FH16 Review door Carlos Cuadrado
Waarde
Pienso que aunque la espera es larga, el resultado va a ser satisfactorio (no existe un camión RC que pueda tener el detalle tan realista) yo poseo ya un camión de otra marca "premium" y la calidad es buena... pero le faltan muchos detalles "suspensión de ballesta" eso no se ve en el camión original.. etc. Yo también me desespero de esperar pero estoy seguro que va a merecer la pena.. Mucho animo equipo Verkerk. Ojala pronto podamos hacer una valoración ya con el camión en nuestras manos (Geplaatst op 28-03-2018)
Come on! Review door Tommy
Waarde
Too expensive and why we need so long wait for?!
Come on - just do it! Make the cabin, give the price 400-500 euro and just sell without so long planning and telling too much crap please! (Geplaatst op 19-03-2018)
yes Review door sey
Waarde
the best (Geplaatst op 02-02-2018)

Schrijf uw eigen beoordeling

U plaatst een beoordeling over: Volvo FH16 – 750

Hoe waardeert u dit artikel? *

1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Waarde
Al onze producten worden snel en veilig bezorgd.

Producten retourneren kan kosteloos binnen 14 dagen